Van der Valk familiekamer

Ontdek de leukste familiekamers in Nederland en Buitenland

Bij Van der Valk kan je heerlijk slapen met het hele gezin

Iedereen wil er wel eens even lekker tussenuit. Wat is er dan leuker om een uitje te plannen met het hele gezin in een familiekamer?! De van der Valk familiekamers zijn perfect om met het hele gezin in te verblijven zonder dat je, je zorgen hoeft te maken of de kinderen wel goed kunnen slapen. Een van der Valk familiekamer is groter dan de standaard hotelkamers en biedt de mogelijkheid voor drie of meer mensen om te kunnen overnachten. Ideaal voor een midweekje of lang weekend op pad met de kinderen.

Samen genieten in een van der Valk familiekamer

Een hotel boeken met het hele gezin kan een hele klus zijn. Heb je meerdere kinderen en vindt je het fijn dat jullie allemaal bij elkaar slapen? Dan is de van der Valk familiekamer de perfecte plaats om samen te genieten van een welverdiende vakantie. De van der Valk familiekamer is er op ingericht dat jullie met meerdere mensen kunnen blijven overnachten zonder een extra kamer bij te hoeven boeken. Helemaal met kleine kinderen is het fijn om samen te zijn tijdens de vakantie en op dezelfde plek te slapen.

Van der Valk familiekamer als uitvalsbasis voor uitstapjes

Verblijven in een van de Valk familiekamer is voor het hele gezin een feest. Er samen op uit gaan in de omgeving van het hotel is natuurlijk extra leuk! In de omgeving van de hotels zijn genoeg mogelijkheden om met het hele gezin een leuke dag te kunnen hebben. Een dagje naar het strand, een wandeling in het bos of gezellig samen shoppen in een grote stad. De van der Valk familiekamer kan uitstekend dienen als uitvalsbasis voor jullie gezinsuitjes. In het hotel is vaak genoeg informatie te vinden om de leukste activiteiten samen te ondernemen.

Een van der Valk familiekamer biedt comfort voor het hele gezin

Na een dag op stap te zijn geweest zijn jullie wel toe aan wat comfort. Comfort vindt je genoeg in een van der Valk familiekamer. Er zijn genoeg slaapplekken voor iedereen en ontspannen na een lange dag is geen probleem. De hotels bieden genoeg mogelijkheden voor een uitgebreid ontbijt in de ochtend en een heerlijk diner in de avond. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de kleintjes en is er voor de kinderen ook genoeg te beleven in en om het hotel. De start van een leuk gezinsuitje begint in een van der Valk familiekamer!