Familiekamer Groningen

Groningen, Nederland
vanaf/per nacht 25
  • Dichtbij bezienswaardigheden
  • Dichtbij mooie natuur
  • Goed te reizen met auto
  • Kindvriendelijk
  • Leuk om te shoppen

Tip:

Familiekamer Groningen

In het noorden van Nederland ligt de mooie provinciehoofdstad Groningen, de ideale locatie voor een paar dagen weg met het hele gezin. Winkelen, een museum bezoeken of de historische panden van de stad Groningen bezichtigen? Het is allemaal goed te doen en aan te raden tijdens een weekend in een familiekamer Groningen. Ben jij op zoek naar een geschikte manier om met de kinderen Groningen te bezoeken en willen jullie in een hotel verblijven? Boek dan een familiekamer Groningen en ontdek deze mooie studentenstad op je gemak vanuit jullie hotelkamer.

Wil je tot 30% besparen op een familiehotel in Groningen?

BEKIJK HOTELS MET EEN FAMILIEKAMER >

of boek direct en profiteer van de laagste prijs

Een hotel met familiekamer Groningen boeken

Een familiekamer Groningen is een hotelkamer die geschikt is voor drie of meer personen. Ideaal geschikt voor gezinnen met kinderen en helemaal leuk voor een uitstapje naar Groningen. Een familiekamer Groningen heeft genoeg slaapplaatsen voor het hele gezin en veel hotels beschikken over deze hotelkamers. Als je een hotel wilt boeken met kleine kinderen dan is het wel zo prettig om samen op een kamer te slapen zonder meerdere kamers te hoeven boeken. Reserveer daarom een familiekamer Groningen en ontdek deze mooie stad!

Ontdek de stad vanuit een familiekamer Groningen

Vanuit een familiekamer Groningen kunnen jullie makkelijk het gezellige centrum van de stad ontdekken. Groningen heeft veel bezienswaardigheden zoals de Martinitoren en de Vismarkt. Met het gezin op pad betekent ook dingen ondernemen en de Martinitoren is dan ook uitermate geschikt om te worden beklommen voor een uitzicht op de stad en zijn omgeving. Daarvoor heeft Groningen verschillende musea zoals het Groninger Museum en het Universiteitsmuseum. Voor de kinderen is een bezoekje aan het Nederlands Stripmuseum ook een leuke toevoeging aan jullie uitstapje naar Groningen.

Een familiekamer Groningen en winkelen

Naast dat Groningen veel bezienswaardigheden en musea heeft is het ook een gezellig studentenstad met de leukste winkelstraten van Nederland. Veel grote en kleine winkels zijn te vinden in het compacte en overzichtelijke centrum. Voor de echte liefhebber van winkelen is er altijd wel wat te beleven in Groningen en vanuit een familiekamer Groningen is de stad makkelijk met het openbaar vervoer of lopend te bereiken. Naast winkels is Groningen gezegend met veel verschillende eettentjes en restaurants. Hier kunnen jullie na een lange dag winkelen lekker bijkomen met een heerlijke maaltijd en de dag doorspreken onder het genot van een drankje.

Leuke to do’s vanuit een familiekamer Groningen

• Winkelen in de gezellige binnenstad
• Een bezoek aan het Groninger Museum of het Universiteitsmuseum
• Met de kinderen naar Het Nederlands Stripmuseum
• De Martinitoren beklimmen om de stad te bezichtigen

BEKIJK HOTELS MET EEN FAMILIEKAMER >

of boek direct en profiteer van de laagste prijs


Type kamer

Familiekamer


0.0Review Rating (gebaseerd op 0 reviews)
  • Aanbod hotels en b&b's
  • Bezienswaardigheden
  • Sfeer in stad
  • Kindvriendelijk