Familiekamer Vlieland

Vlieland, 8899 Oost-Vlieland, Nederland
vanaf/per nacht 25
  • Dichtbij mooie natuur
  • Goed te reizen met auto
  • Kindvriendelijk
  • Ligging aan zee

Tip:

Familiekamer Vlieland

Ontspannen of lekker actief met de kinderen een paar dagen weg? Dat kan uitstekend in een familiekamer Vlieland. Met een familiekamer Vlieland kun je één van de mooiste vakantiebestemmingen van Nederland ontdekken en ontspannen met het hele gezin. Vlieland heeft veel te bieden voor jong en oud en zorgt ervoor dat je lekker weg bent in eigen land. Willen jullie er even tussenuit met de kinderen? Boek dan een hotel met een familiekamer Vlieland.

Wil je tot 30% besparen op een familiehotel in Vlieland?

BEKIJK HOTELS MET EEN FAMILIEKAMER >

of boek direct en profiteer van de laagste prijs

Wat heeft een familiekamer Vlieland te bieden?

Een familiekamer Vlieland is een ruime hotelkamer voor het hele gezin. Standaard hotelkamers zijn vaak geschikt voor één of twee personen, maar een familiekamer Vlieland is geschikt voor drie of meer personen. Handig als je kleine kinderen hebt of als jullie gewoon gezellig samen willen zijn tijdens jullie vakantie. Een familiekamer Vlieland in een hotel biedt alles wat je nodig hebt om jullie verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. In de ochtend kunnen jullie zonder werk aanschuiven bij het ontbijt en in de avond is een hapje of drankje mogelijk bij de verschillende restaurants die het eiland te bieden heeft.

Naar het strand vanuit een familiekamer Vlieland

Bij een bezoek aan Vlieland mag een dagje naar het strand met de kinderen natuurlijk niet ontbreken. Lekker spelen in het zand en genieten van het verfrissende zeewater is voor iedereen een prettige dagbesteding. Bij minder weer kun je ook lekker naar het strand gaan om even uit te waaien tijdens een lange strandwandeling. Het eiland is overigens goed te verkennen op de fiets en op verschillende plekken is het mogelijk om fietsen te huren voor het hele gezin. Onderweg kunnen jullie een stop maken om lekker bij te komen met wat eten en drinken om daarna weer richting het hotel te gaan.

Kom uit een familiekamer Vlieland om de vuurtoren te beklimmen

Een unieke ervaring op Vlieland is het bezichtigen en beklimmen van de vuurtoren. Door de vuurtoren te beklimmen heb je uitzicht over het hele eiland en kun je de omgeving goed bestuderen. De geschiedenis wordt verteld door de vuurtorenwachter en is een ware attractie voor kinderen. Voor een echt vakantiegevoel mag deze activiteit niet ontbreken tijdens jullie bezoek aan het eiland. Zijn jullie klaar om te gaan genieten en willen jullie naar een Waddeneiland op vakantie? Boek dan een hotel voor het hele gezin op Vlieland.

De leukste to do’s vanuit een familiekamer Vlieland

• Vlieland ontdekken per fiets
• Een dagje naar het strand
• Beklimmen van de vuurtoren

BEKIJK HOTELS MET EEN FAMILIEKAMER >

of boek direct en profiteer van de laagste prijs


Type kamer

Familiekamer


0.0Review Rating (gebaseerd op 0 reviews)
  • Aanbod hotels en b&b's
  • Bezienswaardigheden
  • Sfeer in stad
  • Kindvriendelijk